OfisPaneli’nin Yeni Hizmeti: Araç Kiralama

blog

OfisPaneli’nin Yeni Hizmeti: Araç Kiralama

OfisPaneli, otomotiv sektörünün öncülerinden, 1980 yılından bu yana bu sektörde kaliteli hizmet veren Gürses Oto bünyesindeki GRS Car Rental ile anlaşarak şirketlere en uygun fiyatlardan araç kiralama fırsatı sunmaya başladı.

Artık OfisPaneli müşterileri GRS Car güvencesiyle, en uygun fiyatlardan yararlanarak; günlük, aylık veya yıllık araç kiralama işlemlerini kolayca yapabilecekler.
 
Kurulduğu günden bu yana en temel prensibi müşteri memnuniyeti olan GRS Car Rental, Türkiye’nin her bölgesinde araç kiralama hizmetini müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Artık OfisPaneli müşterileri de GRS Car Rental’ın tüm hizmet noktalarından yararlanabilecekler.

GRS HİZMET NOKTALARI

blog

OfisPaneli aracılığıyla GRS Car Rental ile anlaşarak en uygun araç kiralama fırsatlarından; kasko, ihtiyari mali mesuliyet ve mini hasar sigortası dahil fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Üstelik belirli bir süre kısıtlaması olmadan günlük, aylık veya yıllık kiralama yapabilirsiniz.

GRS Car Rental’ın 7/24 çalışan müşteri hizmetlerinden istediğiniz her an bilgi alabilirsiniz. Ayrıca OfisPaneli ile araç kiralama anlaşması yaptığınız takdirde seçtiğiniz aracın, dilediğiniz zaman aralığında adresinize teslim edilme imkanına da sahip olursunuz.

Hemen başvuru yapmak için www.ofispaneli.com/arac-kiralama-anlasmasi adresi üzerinden teklif isteyebilir veya 0212 272 37 37 numaralı telefondan danışmanlarımıza ulaşarak detaylı bilgi ve teklif alabilirsiniz.
 

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA