Damacana Su Seçimi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

blog

Damacana Su Seçimi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Ev ve iş yerlerinde belki de en çok kullandığımız tüketim ürünlerinden olan damacana su alımlarında dikkatli olmak gerekir. Seçeceğiniz markayı detaylı olarak araştırmak ve ona göre siparişinizi vermek, ileride oluşabilecek sağlık problemlerinizin de önüne geçmenizde etkili olacaktır. Dilerseniz bireysel olarak markaları araştırarak dilerseniz de OfisPaneli üzerinden Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görülen Türkiye’nin ilk su markası olan Damla Su anlaşması sağlayarak iş yerlerinize hızlı ve güvenilir bir şekilde su tedarik edebilirsiniz. Üstelik avantajlı fiyatlardan yararlanarak.

Getirilen damacanada ilk dikkat etmeniz gereken husus etiketin üstünde yer alan Sağlık Bakanlığı onayı ibaresidir. Bu ibare yer almıyorsa tükettiğiniz su birçok konuda riskli olabilir.

Sonrasında kapağının orjinal bir şekilde kapatılıp kapatılmadığını kontrol edin. Kapakta hiçbir ezik, hasar olmaması gerekir. Aynı zamanda damacana üzerinde su markasının adı ve şirketin logosu kabartma şeklinde bulunmak zorundadır. Bunların olmaması suyun güvenilirliği konusunda şüphe uyandırmalı.

Damacananın dış görünümü kontrol edildikten sonra suyun rengini de kontrol etmeniz gerekmektedir. Su renksiz olmalı ve dibe çöken tortu veya içinde yüzen yabancı cisimler olmamalıdır. Bazı damacanalar güneş ışığına maruz kalan ortamda bekletildiğinden bu durum buna benzer sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden damacananın ışık almayan hijyenik bir ortamda muhafaza edildiğinden ve damacanaları taşıyan araçta tüp, ilaç gibi farklı ürünlerin de taşınmadığından emin olun.

Bu kontrolleri her marka için ayrı ayrı yapmak yerine dilerseniz OfisPaneli üzerinden güvenilirliğinden emin olduğunuz Damla Su markası güvencesiyle iş yerinize su siparişinizi verebilir ve sabit fiyat avantajı, aylık su gideri takibi, tasarruf raporu gibi imkanlarla harcamalarınızda tasarruf edebilirsiniz. (Ayr. bkz. Damacana Su Fiyatları)

OfisPaneli üzerinden indirimli damacana su anlaşması yapmak için hemen ücretsiz başvurun.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA