OfisPaneli’nin Damacana Su Tedarikçisi : Damla Su

blog

OfisPaneli’nin Damacana Su Tedarikçisi : Damla Su

OfisPaneli, Türkiye’nin 4 farklı bölgesindeki 4 ayrı kaynaktan doldurulan, Üstün Lezzet Ödülüne sahip doğal kaynak suyu Damla Su ile tedarik anlaşması yaptı. Bir Coca Cola şirketi olan Damla Su, OfisPaneli’nin damacana su tedarikçisi oldu.

Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin giderlerini düşürerek mali yükünü hafifletmeyi amaçlayan OfisPaneli, şimdi de şirketlerin damacana su giderlerini düşürmek için tedarik anlaşması imzaladı. Artık şirketiniz için avantajlı damacana su anlaşması yapmanız çok kolay.

Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Birliği Yönetmeliğine uygun ilk su markası olan Damla Su, çevre dostu özellikleri, kalitesi ve tasarımı ile Altın Ambalaj ödülü sahibidir. Ayrıca Dünya Ambalaj Örgütü’nün World Star ödülünü de almıştır.

OfisPaneli aracılığıyla avantajlı damacana su anlaşması yaparak, tüketim taahhütünüze göre belirlenecek damacana başına ücretinizden sabit şekilde yararlanabilirsiniz. Ayrıca yakın zamanda geliştirilecek panelden tek tıkla şirketinize damacana siparişi verebileceksiniz.

Siz de şirketiniz için damacana su anlaşması yaparak giderlerinizi düşürmek istiyorsanız buraya tıklayarak formu doldurun, danışmanlarımız en kısa zamanda size ulaşsın.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA