Şirketler için 8 Kolay Tasarruf Önerisi

blog

Şirketler için 8 Kolay Tasarruf Önerisi

“İşin püf noktası parayı kazanabilmek değil, harcamamayı başarmaktır.”

Şirket giderleri, doğru şekilde yönetilemez ise şirketlerin başına büyük dertler açabilir.

Yukarıdaki anonim atasözünde olduğu gibi, bir şirketin hayatta kalabilmesi için; en önemli; maddelerden biri sanılanın aksine kazanılan para değil giderlerin doğru yönetilmesidir.

Şirket giderleri, şirketlerin kuruluş aşamasından başlayıp, artarak devam eder. Hatta ne yazık ki bazı şirketler, para kazandığı halde yüksek şirket giderleri yüzünden şirketlerini kapatmak durumunda kalabilir. Bu yüzden şirketinizin uzun süre faaliyet gösterip kârlı bir iş haline gelmesi için şirket giderleri tamamen kontrol altına alınmış olmalıdır.

Şimdi bahsedeceğim 6 madde ile daha önce düşünmediğiniz bazı şirket giderlerinde, beklemediğiniz miktarlarda tasarruf ederek şirketinize rahat bir nefes aldırabilirsiniz ve bir sonraki adımınızı atarken maddi sıkıntıları düşünmezsiniz;

1.Kargo giderlerinizi düşürmek için çalıştığınız kargo firması ile anlaşmanızı gözden geçirin

blog

İster az sayıda isterseniz de çok sayıda kargo gönderimi yapıyor olun çalıştığınız kargo şirketi ile yapmış olduğunuz anlaşmayı gözden geçirmeniz şirket giderleri açısından sizi oldukça rahatlatacaktır.

Bir çok iş sahibi veya şirketlerin satın alma departmanları kargo anlaşmalarını dosya fiyatı üzerinden yapmakta, oysa ki kargo gönderimlerinde kg ve desi üzerinden yapılacak anlaşmalar uzun vadede daha kârlıdır. Bu yıl kargo anlaşmanızı gözden geçirerek tasarruf için ilk adımınızı atabilirsiniz. OfisPaneli, en uygun tedarikçi anlaşmalarına ulaşmanın en kolay yolu olabilir.

Ücretsiz başvuru yaparak sizin için en avantajlı kargo anlaşmasını bulabilir ve şirket giderleriniz düşürmeye hemen başlayabilirsiniz.

2.Aylık gideriniz 82 TL’nin üzerindeyse elektrik anlaşması yaparak indirimli elektrik kullanın

blog

Elektrik serbest tüketici limiti bu yıl 82 TL olarak açıklandı. Sizin de elektrik gideriniz 82 TL’nin üzerindeyse elektrik tedarikçinizi kendiniz seçebilir ve en uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

OfisPaneli’nden en uygun indirimli elektrik tekliflerini alarak yılda ortalama 2 aylık fatura bedelinden kurtulabilirsiniz.

İndirimli elektrik teklifi almak için hemen buraya tıklayın. ayr.bkz. Elektrik Tasarrufu için 8 Kolay Yol

3.Akaryakıt giderlerini düşürecek iskontolu anlaşmalar yapın

blog

Eğer şirket araçlarınız sürekli sahadaysa, satış veya destek ekibinizin girmediği sokak kalmıyorsa akaryakıt masrafları canınızı sıkıyor olmalı.

Sürekli zam gelen benzin, yıllardır Türkiye’de en çok dert yanılan konulardan biri ve bu durum hiç düzelecek gibi durmuyor. Şirket araçları sürekli sahada olan şirketler için benzin maliyeti her ay daha da artabiliyor ve şirketleri finansal anlamda büyük sıkıntıya sokuyor.

Akaryakıt giderlerini karşıladığınız araçlar için yapacağınız bir anlaşma, giderlerinizi büyük ölçüde düşmesi anlamına gelebilir. Böyle bir akaryakıt anlaşması, maliyetlerinizdeki etkilerinin yanı sıra tek fatura sistemi ile mali işlemlerinizdeki zaman kaybını da engelleyecektir. Ayrıca çalışanlarınızın akaryakıt fişi toplama, gider gösterme, raporlama ve muhasebe alanlarında zaman kazanmasını sağlayabilirsiniz. Yüksek yakıt giderlerinize yansıyacak küçük bir iskonto bile yıllık giderler bazında hatırı sayılır bir düşüş gösterecektir.

OfisPaneli’nden avantajlı akaryakıt teklifi almak için hemen buraya tıklayabilirsiniz. (ayr. bkz. Yakıt Tasarrufu için 11 Kolay Yol)

Tedarik anlaşmalarınızı OfisPaneli ayrıcalığı ile yapın,
işletmenizin giderlerini yarı yarıya düşürün.

Ücretsiz Teklif Al

4.Araç takip sistemi kullanın

blog

Mevcut verilere bakılınca araç takip sistemi kullanan şirketlerin yakıt giderlerinde %15 oranında düşüş olduğu gözlemleniyor. Siz de şirket araçları için kullanacağınız araç takip sistemi ile online olarak şirket araçlarınızı takip edebilirsiniz. Sistemin iş harici yakıt kullanımını engelleme avantajı ile giderlerinizden tasarruf ederken, araçların takibi ve organizasyonu için kullandığınız iletişim giderlerini de düşürebilirsiniz. Kısacası araç takip sistemleri ile hem zaman hem de para tasarrufu yapabilirsiniz.

OfisPaneli aracılığıyla avantajlı araç takip sistemine sahip olmak için hemen buraya tıklayın.

5.İhtiyaç ve taleplerinize uygun poliçeleri değerlendirin.

blog

OfisPaneli, Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden tek noktadan uygun koşullarla teklif almanızı sağlar. Sigorta süreçlerinizin tamamını internet ortamına taşıyarak zaman kayıplarını önler, işlemlerinizi hızlandırır. Tüm sigorta firmalarının tekliflerini tek bir teklif içinde karşılaştırmanıza imkan sağlar ve tek tek sigorta şirketleri ile görüşüp teklif almanıza gerek kalmaz.

Siz de OfisPaneli danışmanlarının yardımıyla Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinin tekliflerini bir arada değerlendirin.

OfisPaneli aracılığıyla; avantajlı kasko ve trafik sigortası tekliflerini alın. En kısa sürede sizinle iletişime geçelim.

6.Yemek giderlerinizi düzenleyin ve vergi avantajlarından yararlanın

blog

Şirketinizdeki yemek giderleriniz için herhangi bir yemek kartı firması ile anlaşabilirsiniz. Yemek kartı firmaları ile çalışmak size vergi avantajları sağlar ve faturalama işlemlerindeki kolaylık ile mali işlemlerin zaman kaybından kurtarır. Yemek fişi toplama, gider gösterme, çalışanlara yemek ücretlerini yatırma gibi operasyonel yükleri terk edip daha hızlı ve kolay ofis yönetimi yapabilirsiniz.

Şirketinizde hangi yemek kartını kullanacağınızdan emin olamıyorsanız, Şirketinizde Hangi Yemek Kartını Kullanmalısınız? başlıklı yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm yemek kartı firmalarının özelliklerini, avantajlarını ve geçerli olduğu yerleri görebileceğiniz bu yazı sonrasında şirketiniz için en doğru seçimi yapabilirsiniz.

Ayrıca OfisPaneli’ne ücretsiz başvurarak indirimli yemek kartı teklifi alabilir ve şirket personelinizin yemek giderlerini kolayca düşürebilirsiniz.

7. Damacana su anlaşması ile ofisinizin su giderlerini düşürün

blog

Ev ve iş yerlerinde en çok kullanılan tüketim ürünlerinden biri de damacana sudur. Ofise sürekli sipariş edilen, bittiği zaman alımı bazen uzun süre alan damacana su, aynı zamanda anlaşmasız olduğu zamanlarda şirket giderlerini önemli bir kısmını oluşturabilir.

Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görülen Türkiye’nin ilk su markası olan Damla Su kalitesini, indirimli fiyatlarla ofisinize taşımak için tek yapmanız gereken OfisPaneli’nden damacana su için teklif almak ve avantajlı fiyatlardan yararlanmaya hemen başlamak. Üstelik sabit fiyat garantisi ve aylık su gider takibi seçenekleri ile.

Avantajlı damacana su teklifi almak için hemen OfisPaneli’ne başvurun. (ayr. bkz. Damacana Su Seçimi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?)

8. Araç kiralama anlaşması ile indirimli fiyatlardan yararlanın

blog
 

OfisPaneli aracılığıyla araç kiralama anlaşması yaparak, Türkiye’nin her bölgesinde hizmet veren GRS Car Rental‘in en avantajlı, kasko ve diğer sigortalar dahil fiyatlarından yararlanabilirsiniz. Şirketiniz için günlük, aylık veya yıllık araç kiralama yapabilir, adresinize teslim edilecek araçları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kuruluşundan bugüne kadar en temel prensibi müşteri memnuniyeti olan GRS Car Rental’in en avantajlı fiyatları OfisPaneli’nde mevcut, hemen www.ofispaneli.com/basvur adresi üzerinden başvuruda bulunabilir veya 0212 272 37 37 numaralı telefondan danışmanlarımıza ulaşarak detaylı bilgi ve teklif alabilirsiniz.

Yorumlar

User

Nurcan Akdoğan (doğrulanmamış) tarafından Pt, 02/15/2021 - 16:06 tarihinde gönderildi

Kargo masrafları bizi çok zorluyordu anlaşma yaptıktan sonra bariz şekilde rahatladık. Araç takip sistemi zaten kullanıyorduk onu da tavsiye ederim.
User

Organizasyon (doğrulanmamış) tarafından Pt, 02/15/2021 - 16:06 tarihinde gönderildi

Güzel bilgiler şirketim için uygulamasını yapicam
User

Hasan Zabun (doğrulanmamış) tarafından Pt, 02/15/2021 - 16:06 tarihinde gönderildi

İşletme giderlerini düşürme herkesin uygulaması gereken en temel işlerden biri olamalı. Tabiri caiz ise haybeye ödediğimiz bir ton para var. Küçük hesaplar aslında toptan bakıldığında çok büyük meblağlar oluşturmakta. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde tüm şirketlerimizi daha duyarlı olamaya davet ediyorum. Tasarruf yapmak övünülecek bir durumdur.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA