Shell Taşıt Tanıma Sistemi Nedir, Avantajları Nelerdir?

blog

Shell Taşıt Tanıma Sistemi Nedir, Avantajları Nelerdir?

Shell Taşıt Tanıma Sistemi, en basit anlatımıyla, şirket araçlarına akıllı halka/anahtarlık ya da taşıt kimlik ünitesi gibi ekipmanlar takılarak, bu araçların Shell istasyonlarından en kolay şekilde ve ücret ödemeden yakıt almalarını sağlar. Peki Shell Taşıt Tanıma Sisteminin detayları nelerdir, şirketlere ne gibi avantajlar sağlar, başvuru ve montaj süreci nasıl işler? Tüm bu sorulara yazımızda yanıt bulabilirsiniz.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi (Shell TTS) Nedir?

Shell Taşıt Tanıma Sistemi, şirket araçları için akaryakıt alımını kolaylaştıran bir filo yönetim sistemidir. Türkiye’de ilk kez Shell tarafından kullanılan bu sistem, akaryakıt alımının tek merkezden kontrolünü sağlar. Ayrıca şirket araçları için akaryakıt alımının, araçtan inmeden ve ücret ödemeden yapılmasına imkan vererek maksimum zaman tasarrufu sağlar. Shell Taşıt Tanıma Sistemi sayesinde şirket araçlarını kullanan kişilerin yanında nakit bulundurmasına, kredi kartı limitinde yer olmasına gerek kalmaz, alınan akaryakıt için fiş istenme zorunluluğu ortadan kalkar. Ne çalışanlar ne de işverenlerin bunlarla uğraşma derdi son bulur. İşverenlerin tek yapması gereken; araçlar için limit belirlemek. Sonrasında araçlar üzerinde tam kontrol sağlayabilir ve tüm mali işlemleri kolayca halledebilirler.

blog

Shell Taşıt Tanıma Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Shell Taşıt Tanıma Sistemi (Shell TTS) kullanarak elde edeceğiniz avantajları şöyle sıralayabiliriz:

Muhasebe Kolaylığı

Çalışanlardan gelen masraf gösterme fişleri, bu fişlerin kontrol edilmesi, bilgisayara girişinin yapılması gibi dertleriniz bitiyor. Personeliniz de siz de zamandan tasarruf edersiniz. Bir ayda sadece 2 kez fatura alırsınız ve muhasebe işlerinizin yükü oldukça hafifler.

Ödeme Kolaylığı

Akaryakıt için yapacağınız tüm ödemeleri tek noktaya ve ayda 2 kez yapıyorsunuz. YapıKredi, Akbank, Ziraat Bankası gibi bankalardan açtıracağınız Shell tanımlı DBS (Doğrudan Borçlandırma Sistemi) hesabı ile tüm ödemelerinizi otomatik olarak yapabileceksiniz.

Akaryakıt Tüketim Kontrolü

Shell TTS bulunan şirket araçlarınızın hangisinin, nerede, ne zaman, ne kadar yakıt aldığını, kilometre başına ne kadar yakıt harcadığını haftalık raporlar ile kolayca görebilir ve takip edebilirsiniz.

Hızlı ve Kolay Akaryakıt Alımı

Şirket araçlarınız Shell istasyonlarına gittikleri zaman para alışverişi olmadan, fiş veya fatura almadan, kredi kartı ödeme sırasını beklemeden hızlı bir şekilde akaryakıt alabilirler.

Hem İndirimli Akaryakıt Alıp Hem de Shell Taşıt Tanıma Sistemini Kullanabilir Miyim?

Avantajlı tedarik anlaşmaları ile küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin, büyük şirketlerin ulaştığı indirim oranlarına ulaşmalarını sağlayan OfisPaneli ile indirimli akaryakıt anlaşması yapabilir ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanabilirsiniz. Aylık akaryakıt gideriniz ne kadar olursa olsun, ister 1 ister 100 aracınız olsun OfisPaneli’nden indirimli akaryakıt teklifi alabilirsiniz.

OfisPaneli ayrıcalığıyla Shell anlaşması yaparak tüm süreçleri daha hızlı ve sorunsuz tamamlayabilir, indirimli akaryakıt ve taşıt tanıma sistemi ile birlikte hemen akaryakıt tasarrufuna başlayabilirsiniz.

 

OfisPaneli’den indirimli akaryakıt teklifi almak için aşağıdaki formu doldurun, müşteri temsilcimiz size hemen ulaşsın.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA