Sadece Yemek Kartı Kullananların Karşılaştığı En Havalı 7 Durum

blog

Sadece Yemek Kartı Kullananların Karşılaştığı En Havalı 7 Durum

Belki bir ampul kadar iddialı olmayabilir ama dünyanın en önemli icatlarından birinin de yemek kartları olduğunu hepimizin kabul etmesi gerekiyor. Kredi kartı formuna bürünen yemek kartları sayesinde günümüzde bize pek çok kolaylık sağlıyor…

Mekan ve yemek özgürlüğü

Yemek kartlarına şirket tarafından belirlenen limitte aylık olarak kredi yükleniyor. Çalışanlar böylece yemek kartının anlaşmalı olduğu herhangi bir restoran veya cafe’de yemeğini gönlünce yiyebiliyor. Bütçe özgürlüğü de kendisine ait; dilerse yapacağı yüksek harcamalarla kredisini bir haftada bitirebilir, dilerse de harcamalarını ay sonuna dek uzatabilir.

gif

Ödeme kolaylığı sunuyor

Ödeme kolaylığı sağlayan yemek kartları, nakit para taşıma yükünü çalışanların üzerinden alıp harcama standartlarını değiştiriyor. Hesap geldiğinde böylece bozuk para arayarak veya para üstü bekleyerek kaybedilen zaman ortadan kalkıyor.

Harcadıkça kazanım avantajı

Bazı yemek kartı şirketleri harcadıkça kazanma fırsatı sunuyor ve yemek kartı kullanımı keyfi daha da artıyor. Bknz. Multinet. Şirketlerin anlaşmalı olduğu cafe veya restoranlarda yemek yenmesi halinde hediye bakiyede para birikiyor ve bunlar daha sonra üye tarafından dilendiği gibi kullanılabiliyor.

blog

Ekstra indirim fırsatları

E-ticaret’ten araç kiralamaya, kargodan beyaz eşyaya, kişisel bakımdan kültür-sanata uzanan pek çok alanda yemek kartı kullanıcılarına ayrıcalık tanınıyor ve anlaşmalı kurumlara özel ekstra indirim avantajları sağlanıyor.

gif

Yalnızca karada değil, havada da kullanım

Yemek kartları artık kabına sığmıyor ve kullanıcılarına yalnızca yerde değil havada da fırsatlar sunuyor. Pegasus geçen yıl Multinet ile bir anlaşma yaparak dünyada bir ilke imza attı. Uçarken Pegasus Cafe’de görülen leziz yemeklerin ödemesi Multinet kullanılarak yapılabiliyor ve nakite ihtiyaç duyulmuyor. İlgili haber için tıklayınız.

gif

Market alışverişinde adeta Süpermen

Yemek kartlarına sahip olmanın en güzel yanlarından biri de tüketime hazır gıdaların marketlerden satın alınabiliyor olması. Yani yemek kartları, anlaşmalı olduğu marketlerde kullanılabiliyor ve çalışanlar mutfak ihtiyaçlarını böylece karşılayabiliyor. Marketler için kullandığınız yemek kartınızın mobil uygulaması veya internet sitesinden üye işyerlerine bakarak bilgi alabiliyorsunuz.

gif

Yaşasın mobil uygulamalar!

Yemek kartı markalarının sahip olduğu mobil uygulamalar yemek kartı kullanıcılarına pek çok kolaylık sağlıyor. Kartınızda ne kadar bakiye kaldığı, restoranların kartınızdan ne kadar ödeme aldığı, üye iş yerleri hakkında bilgiler ve kampanyalara mobil uygulamalardan ulaşılabiliyor.

gif

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA