Pluto Art Studio’dan Server Aktaş ile OfisPaneli Hakkında Konuştuk

blog

Pluto Art Studio’dan Server Aktaş ile OfisPaneli Hakkında Konuştuk

OfisPaneli Müşterileri kategorisindeki ilk yazımızla karşındayız. Geçtiğimiz hafta Pluto Art Studio kurucusu Server Aktaş ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbeti sizlerle de paylaşmak istiyoruz;

blog

Merhaba Server Bey, öncelikle sizi daha iyi tanımak istiyoruz. Bize kısaca kendinizden ve yaptığınız işten bahsedebilir misiniz?

Merhaba. Pluto Art Studio, ürün tasarımı ve iç mimari tasarım hizmeti vermektedir . Aynı zamanda deneyimlerimizden yola çıkarak ev dekorasyonu alanında özel tasarım mobilyalar ve aksesuarlar üretmekteyiz. Tuvallerdeki güçlü etkiyi ve çağdaş formları harmanlayarak farklı malzemeler ile deneyimliyoruz. Beton malzemenin geçirgenliğini ve sadeliğini bir çiçekle birleştirmeyi düşünerek saksı tasarımlarından oluşan yeni bir koleksiyon oluşturduk. Aktif olarak satışını ve gönderimini Çiçek sepeti ve kendi sitemiz üzerinden online sağlamaktayız.

Şirketinizin en büyük maddi yükleri nelerdir? Bu maddi yükleri azaltmak için bugüne kadar neler denediniz? Başarılı oldunuz mu?

Üretim ve lojistik maliyetlerimiz maddi yüklerin başındadır. Üretilen her yeni ürün paketleme ve ulaşım sorunlarını beraberinde getirmekte. Beton malzeme ağır ve hacim kapladığından alıcıya gönderimi bizim için ciddi bir maliyet oluşturmakta. Türkiye geneli için bir çok kargo şirketi ile çalıştık. Fakat hizmet ve fiyat oranlarından memnun kalamadık.

OfisPaneli’nden nasıl haberdar oldunuz?

OfisPaneli’ni tasarım hizmeti verdiğimiz bir müşterimizden öğrendik.

OfisPaneli internet sitesini ziyaret ettikten sonraki süreç nasıl ilerledi?

Öncelikle ihtiyacımız olan hizmetin bize uygunluğunu ve avantajlarını araştırdık. OfisPaneli sitesinden hızlıca online başvuru yaptık. İlgili ekip tarafından bize ulaşılarak bilgilendirme sağlandı.

OfisPaneli’nden hangi hizmetleri aldınız? Beklentilerinizi karşılayabildi mi? Giderlerinizi düşürme konusunda ne ölçüde yararlı oldu?

OfisPaneli’nden kargo hizmeti almaktayız. OfisPaneli ile indirimli MNG Kargo anlaşması sağladık. Beton malzemelerden tasarladığımız aksesuarların kargo maliyetleri bir hayli yüksekti anlaşma sağlandıktan sonra maliyetlerimiz büyük oranda azaldı.

Tüm süreçleri internet üzerinden doldurmak nasıl bir deneyimdi? Hiç zorluk yaşadınız mı? 

OfisPaneli sitesi anlaşılabilir sadelikte ve kolay. Başvuru yapıldıktan sonraki sürecin hızlı sonuçlanması bizim için büyük bir kolaylık oldu.

OfisPaneli’nin geliştirmesi gereken noktalar sizce nelerdir?

OfisPaneli hizmetlerinin daha kapsamlı ve çeşitli olması.

Son olarak; OfisPaneli’ni çevrenize önerir misiniz?

Evet öneriyoruz.

blog

Biz de Server Aktaş’a keyifli sohbeti ve değerli yorumları için tekrar teşekkür ediyoruz.

Müşteri desteği ve geri bildirimleri ile büyüyen bir şirket olarak, OfisPaneli’ni hep birlikte daha iyi yerlere taşımak için çalışıyoruz. Sizin de OfisPaneli hakkında yorumlarınız varsa iletisim@ofispaneli.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA