OfisPaneli’nin Akaryakıt Tedarikçisi: Shell

blog

OfisPaneli’nin Akaryakıt Tedarikçisi: Shell

OfisPaneli, dünyanın en büyük petrokimya şirketlerinden biri olan Royal Dutch Shell ile işbirliği anlaşması yaptı, Shell OfisPaneli’nin akaryakıt tedarikçisi oldu.

Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin giderlerini düşürerek, şirketlerini büyütmeye odaklanmasını amaçlayan OfisPaneli, Shell anlaşması ile birlikte müşterilerine indirimli akaryakıt anlaşması sunabiliyor.

Shell taşıt tanıma sistemi sayesinde şirket araçlarınızın akaryakıt tüketim raporlamasını yapabilir, personelinizin akaryakıt alımını hızlı ve kolay hale getirebilir ve muhasebesini çok daha kolay yapabilirsiniz. Ayrıca Shell taşıt tanıma sistemi kullanarak akaryakıt giderlerinizi %15’e varan oranlarda düşürebilir, iş harici kullanımların önüne geçebilirsiniz. Bunun yanında Shell taşıt tanıma sistemi kullanmaya başladıktan sonra şirketinize ayda yalnızca 2 kez fatura kesilecek. Bu da demek oluyor ki fişlerin toplanması, bilgisayara girilmesi ve ödemesi gibi zorluklardan kurtuluyorsunuz.

Üstelik OfisPaneli aracılığıyla akaryakıt anlaşması yaptığınızda tüm bunlara avantajlı fiyatlarla sahip olursunuz.

Siz de avantajlı Shell anlaşması yapmak için buradan formu doldurup bize ulaşın, en uygun teklifi şirketiniz için hazırlayalım.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA