OfisPaneli, Yeni Panel Özellikleri ile Müşterilerin Hayatını Kolaylaştırıyor

blog

OfisPaneli, Yeni Panel Özellikleri ile Müşterilerin Hayatını Kolaylaştırıyor

OfisPaneli’nin müşterilerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve efektif yanıt verebilmesi için güncellediği panel, tüm müşteriler için ulaşılabilir hale geldi. Müşterilerin, tüm anlaşma süreçlerinin adımlarını kolayca takip edebileceği panelde, her ürün için ayrı bir işlem geçmişi bulunuyor. Ayrıca tüm müşteri paneli görsel olarak da değişmiş durumda.

Daha önce OfisPaneli’nden aldığınız teklifi kabul edip şifre belirlediyseniz veya hali hazırda OfisPaneli’nden hizmet alıyorsanız, https://app.ofispaneli.com/Security/Login adresinden panelinize giriş yapabilirsiniz.

1.Panele Giriş

OfisPaneli müşterileri, herhangi bir ürün için aldıkları teklifi kabul ettikten sonra belirledikleri şifre ile müşteri panellerine ulaşabilirler. Şifrelerini unutmaları halinde ise Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak e-posta adreslerine şifre sıfırlama linkini gönderebilirler.

blog

2.Panel Ana Sayfası

Müşteriler panele girdiklerinde ana sayfada, OfisPaneli’nin sunmuş olduğu tüm ürün ve hizmetleri görüntüleyebilirler. Daha önce teklif aldığı veya aktif sözleşmesi olduğu ürünler panelde renkli ve aktif olarak görünür (kargo ürününde olduğu gibi). Henüz işlem geçmişleri boş olan ürünler ise panelde siyah beyaz olarak görünürler.

blog

3.Ürün Sayfaları

Müşteriler ürün sayfalarına girdiklerinde, o ürünle ilgili tüm işlem geçmişlerini görüntüleyebilirler. Aldıkları ilk tekliften, anlaşmanın aktif olduğu ana kadar, hatta aylık tüketim tutarları dahil bu sayfada görüntülenebilir. Ürün sayfalarında işlem geçmişi dışında, eğer aktif devam eden bir süreç varsa, Teklifi GörüntüleSürece Devam Et gibi aksiyon alınabilecek butonlar da yer alır.

blog

Panel – Teklifi Gör

blog

Panel – Sözleşme Sürecine Devam Et

blog

Panel – Tüketim ve Tasarruf Tutarları

Anlaşma süreci tamamlandıktan sonra ise, Belgeler sekmesinde müşteri ilk aldığı teklifin ve anlaşmalı tedarikçinin sözleşmesinin doküman olarak görüntüleyebilir ve bilgisayarına indirebilirler.

blog

Panel – Belgeler

Eğer bir ürün için müşteri hiçbir aksiyona geçmedi ise, ürün sayfasında OfisPaneli’nden hemen teklif isteyebileceği bir buton bulunur. Bu butona basılması halinde OfisPaneli danışmanları 30 dakika içinde müşteriye ulaşarak teklifini iletir. Müşteri kendisine özel hazırlanmış teklifi yine bu ürün sayfasında görüntüleyebilir ve anlaşma sürecine devam edebilir.

blog

Panel – Teklif İste

blog

Panel – Danışmanlarımız Size Ulaşacak

 

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA