İşletmenizde Kullanabileceğiniz En İyi ve En Verimli 5 CRM Programı

blog

İşletmenizde Kullanabileceğiniz En İyi ve En Verimli 5 CRM Programı

CRM (Customer Relationship Managenent), yani Müşteri İlişkileri Yönetimi amacıyla geliştirilen yazılımlar, iş süreçlerinin ve müşteri ilişkilerinin en verimli şekilde yürütülmesini sağlayarak işletmenize büyük faydalar sağlar. Süreçlerin sistematik bir şekilde ilerlemesini sağlayarak etkin bir zaman yönetimi gerçekleştirilmesinde büyük rol üstlenir ve iş yükünü azaltarak verimlilik artırır. Bu sebeplerden dolayı CRM programları, içinde bulunduğumuz teknoloji çağında, işletmeler için büyük önem arz eder. Son yıllarda CRM programlarına ayrılan yatırımlar program geliştiriciler tarafından da artırılmış ve birçok CRM programı geliştirilmiştir. En iyi ve en verimli 5 CRM programını ise şu şekilde sıralayabiliriz:

1- Zoho CRM

blog

Dünyanın en fazla kullanılan CRM programlarından biri olan Zoho CRM, pratik ve kullanışlı arayüzü sayesinde kullanıcıların kolay alışabildiği bir CRM çözümüdür. Zoho CRM’i ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebilir ve iş süreçlerinize en uygun hale getirebilirsiniz. Müşteri yönetiminden toplu e-posta gönderimine, teklif yönetiminden satış sonrası servise kadar birçok konuyu tek bir platform üzerinden yönetebilmenizi sağlayan Zoho CRM; Girişimciler için, Standar Edition, Professional Edition, Enterprise Edition ve CRM Plus Edition gibi seçenekleriyle farklı büyüklükteki işletmeler için uygulama paketleri sunmaktadır. Zoho CRM’in ücretsiz sürümü 10 kullanıcıya kadar sınırsız bir şekilde ücretsiz olarak kullanılabilmektedir. Böylece Zoho CRM’i deneyebilir, kullanabilir buna göre yükseltmek isterseniz yükseltebilir veya belirtilen şekilde ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
PCMag tarafından gerçekleştirilen ankette 2016 yılının en iyi CRM yazılımı olan Zoho CRM hakkında Detaylı bilgi almak ve Zoho CRM fiyatlarını öğrenmek için Zoho Türkiye yetkili satıcısı Cloudyflex‘i ziyaret edebilirsiniz.

2- Salesforce CRM

blog

Salesforce CRM, dünya çapında Zoho ile birlikte en iyi CRM programı olarak anılmaktadır. Hatta G2 World’ün 2016 yılında yayımladığı raporda Salesforce, 2016 kışının en iyi CRM yazılımı olarak gösterildi. Ayrıca, kurum olarak dünyanın en yenilikçi şirketi ünvanına da sahip olan Salesforce, müşteri odaklı çözümleriyle CRM yazılımları arasında en üst sıralara oturmayı başarıyor. Salesforce CRM yılda 3 kez güncellenir ve kendisini sürekli geliştirerek müşterilere en verimli çözümleri sunar. Sürekli gelişen esnek bir yapıya sahip olan Salesforce CRM, bir kurumun bütün operasyonel ihtiyaçlarını karşılayabilen, bulut modelli bir yazılım platformu haline gelmiştir.
Salesforce CRM ücretsiz deneme sürümünü 30 gün kullanmak veya ürün hakkında detaylı bilgi almak için Salesforce Türkiye yetkili satıcısı Inspark’ı ziyaret edebilirsiniz.

3- HubSpot CRM

blog

HubSpot CRM, G2 World’ün 2016 yılında yayımladığı raporda 2016 kışının en iyi CRM yazılımları arasında yer almayı başaran bir CRM programıdır. Diğer CRM yazılımları gibi, tüm pazarlama süreçlerinizi tek bir merkezden yönetebilmenize olanak sunar. İçerik yönetim sistemi Content Optimization System’den Blogging’e, SEO’dan sosyal medya lead veya satış ölçümlemelerine, pazarlama otomasyonunda e-mail’e, Analiz ve raporlamaya kadar birçok konuyu tek bir sistem üzerinden yönetmenizi sağlayarak zamandan kazanmanızı, sitematik süreçler gerçekleştirmenizi ve verimliliğinizi artırır.
HubSpot CRM ücretsiz versiyonundan faydalanmak veya Hubspot CRM fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

4- Microsoft Dynamics CRM

blog

Microsoft Dynamics CRM, satış, pazarlama ve müşteri hizmetleri konularının tamamını tek bir platform üzerinden yönetebilmenize olanak sağlayan bulut tabanlı bir yazılımdır. Bayi yönetimi, satış, kampanya yönetimi, call center entegrasyonu, sosyal medya takibi ve satış sonrası müşteri hizmetleri gibi tüm süreçlerin kolayca ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlar. İnternet bağlantısının olduğu tüm cihazlarda çalışır. 360 derece müşteri takibi, B2B ve B2C satış yönetimi, anında mesajlaşma gibi birçok yenilikçi çözümü ile fark yaratan ve Türkiye’de en fazla tercih edilen CRM programları arasında yer almaktadır.
Microsoft Dynamics CRM hakkında detaylı bilgi almak için resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

5- Pipedrive CRM
blog

Pipedrive CRM minimum girdiyle maksimum çıktı almayı hedefleyen bir müşteri ilişkileri yönetimi platformu. Dünyada B2B modelinde çalışan en iyi yazılımlar arasında yer alan Pipedrive, Türkiye’de de yayılmaya devam ediyor. Hızlı büyümek isteyen şirketlerin en gözde CRM programları arasında olan Pipedrive, sade arayüzü ile dikkat çekiyor. Küçük ve orta ölçekli işletmeler için CRM sürelerini mümkün mertebe yalınlaştırarak kolay bir hale getiren Pipedrive CRM, arayüzünün kişiselleştirilebilmesine de olanak sunuyor. Planlanan veya gerçekleştirilen anlaşmaların ayrı ayrı görülebilmelerini sağlıyor ve satış raporları, müşteri listesi gibi bilgileri görüntüleyebiliyor ve sahadaki personele kolaylıklar sağlıyor.
Pipedrive CRM hakkında detaylı bilgi almak ve yazılımı ücretsiz denemek için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA