İndirimli Elektrik Kullanmak için Tedarikçinizi Kendiniz Seçin

blog

İndirimli Elektrik Kullanmak için Tedarikçinizi Kendiniz Seçin

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) belirlediği limitin üzerinde elektrik tüketen herkes birer serbest tüketicidir ve elektrik tedarikçisini kendisi seçerek daha ucuz elektrik kullanabilir!

Birkaç yıl içinde sıfırlanması planlanan serbest tüketici limiti, her yıl 1 Ocak tarihinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından belirleniyor ve resmi gazetede yayınlanıyor. 2017 yılında, 2016’ya göre daha da düşürülen serbest tüketici limiti şu anda 2.400 kWh olarak belirlenmiş durumda. Daha açıklayıcı olmak gerekirse; aylık elektrik faturanız 82 TL veya daha fazla ise serbest tüketici olarak nitelendiriliyorsunuz ve elektrik tedarikçinizi kendiniz seçebiliyorsunuz.

Serbest tüketici grubuna giren ofisler, klinikler, fırın/pastaneler, akaryakıt istasyonları, dersaneler, atölyeler gibi iş yerleri, elektrik tedarikçilerinden teklifler alarak daha ucuz elektrik kullanma imkanına sahip oluyorlar. Yani işletmenizin elektrik faturası 82 TL’den fazla ise toplam elektrik tüketiminize göre elektrik tedarikçilerinin verdiği indirim oranlarını karşılaştırır ve yeni bir tedarik anlaşması yaparak indirimli elektrik kullanmaya başlarsınız.

Serbest tüketici grubunda olduğunuz zaman;

  • Kendi tedarikçinizi kendiniz seçerek mevcut tarifeler içinde size en uygununa geçebilirsiniz.
  • Sözleşme süreniz bittikten sonra tedarikçiniz ile çalışmaya devam etmek isterseniz sözleşmeyi uzatabilir, istemezseniz iptal edip başka bir tedarikçiye geçebilirsiniz.
  • Elektrik dağıtım firmalarıyla yapacağınız anlaşmalarda üretim ve işletim maliyetlerini alt seviyelere çekebilirsiniz.

 blog

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz’a göre: “Abonelik sözleşmeleri çok dikkatle okunmalı. Vatandaşlarımız, tedarikçisini titizlikle seçmeli ve kendi tüketim alışkanlıklarına uygun sözleşmelerin altına imza koymalı.”

Serbest tüketici grubundaysanız ve indirimli elektrik kullanmak istiyorsanız bunun en kolay yolu OfisPaneli’nde. OfisPaneli’nin elektrik tedarikçisi İpragaz Elektrik ile tedarik anlaşması yaparak giderlerinizi düşürür, yılda 1 aylık faturanız kadar tasarruf edersiniz. Şirket giderlerinizi düşürerek, şirketinizin büyümesine odaklanabilirsiniz.

Türkiye’de enerji sektörünün 55 yıllık öncü kuruluşlarından olan İpragaz’ın kalite ve güvencesi ile elektrik tasarrufuna başlamak için OfisPaneli’ne başvuruda bulunmanız yeterli.

Aşağıdaki formu hemen doldurun, danışmanlarımız en kısa sürede sizlere ulaşsın. Yerinizden kalkmadan başvuru ve sözleşme sürecini bitirin, İpragaz Elektrik ile avantajlı elektrik fiyatlarından yararlanın.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA