En Uygun Ofis Malzemeleri, Ofix.com Anlaşması ile OfisPaneli’nde

blog

En Uygun Ofis Malzemeleri, Ofix.com Anlaşması ile OfisPaneli’nde

OfisPaneli, ofisinizin tüm ihtiyaçlarını tek tıkla karşılayabildiğiniz Ofix.com ile tedarik anlaşmasını tamamladı ve üyelerinin hizmetine sunmaya başladı. Artık tüm OfisPaneli üyeleri, kendilerine özel %6 indirimi Ofix.com’da yer alan her üründe kullanabilir ve ofis malzemesi giderlerini minimuma indirebilirler.

Ofix.com, işletmenizin ofis malzemeleri ihtiyaçlarını birkaç tıkla karşılayabileceğiniz online markettir. Ofix.com’da kırtasiye ürünlerinden, temizlik malzemelerine, kartuş/tonerden, gıdaya, ofis mobilyalarından, ofis elektroniğine kadar binlerce üründe çok sayıda alternatif sunarak müşterilerine hızlı ve avantajlı ofis ihtiyaçları tedariği sağlıyor.

Ofis malzemeleri anlaşması, eksilen ofis ürünlerini tedarik edebilmek için zaman ve personel ayırması gereken her ölçekteki işletme için uygun olup, zamandan ve paradan tasarruf sağlar, ofisinizde tedarik sıkıntısı yaşamanıza engel olur.

https://www.ofispaneli.com/ofix-ofis-malzemeleri-kirtasiye-basvurusu/ adresi üzerinden hemen Ofis Malzemeleri için avantajlı teklifinizi alabilir, ofis giderlerinizi düşürmeye bugün başlayabilirsiniz.

Sizler de OfisPaneli ayrıcalığıyla Ofix.com – Ofis Malzemeleri anlaşması yaparak, ofisiniz için ihtiyacınız olan her ürünü indirimli fiyatlardan çok hızlı şekilde temin edebilir, Ofix Kurumsal’ın tüm avantajlarına sahip olabilirsiniz.

Ofix.com hakkında detaylar için https://www.ofispaneli.com/ofix/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hemen başvuru yapmak için https://www.ofispaneli.com/ofix-ofis-malzemeleri-kirtasiye-basvurusu/ adresi üzerinden teklif isteyebilir veya 0212 272 37 37 numaralı telefondan danışmanlarımıza ulaşarak detaylı bilgi ve teklif alabilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA