e-Fatura’ya Geçişin Kolay Yolu OfisPaneli’nde

blog

e-Fatura’ya Geçişin Kolay Yolu OfisPaneli’nde

OfisPaneli, 1999 yılında hizmete başlayıp yenilikçi çözümleri ile Türkiye’de e-dönüşümün öncüsü olan FIT Solutions (Foriba) ile tedarik anlaşmasını tamamladı. Artık OfisPaneli müşterileri, en uygun koşullarla şirketlerini e-Fatura‘ya geçirebilecekler.

FIT Solutions (Foriba), dijital hayatı mümkün olduğunca kolaylaştırarak şirketlerin fatura ve muhasebe yükünü minimuma indirmeyi prensip edinmiş bir yazılım firmasıdır. Türkiye’nin en büyük 2.000 şirketinin %70’inin e-Fatura çözüm ortağı olan FIT Solutions, yüksek güvenlikli sistemleri ile e-Yedekleme, e-Denetleme ve e-Kayıt Saklama gibi hizmetleri de ihtiyaca göre şirketlerine sağlayabiliyor.

blog

Sizler de OfisPaneli ayrıcalığıyla FIT Solutions (Foriba) e-Fatura anlaşması yaparak eski fatura sisteminize göre çok daha verimli, faydalı ve düşük maliyetli bir fatura sistemine sahip olabilirsiniz. Ayrıca e-Fatura anlaşması ile e-dönüşümüzünü en avantajlı şekilde tamamlayarak fatura işlemlerinizi daha kolay, hızlı ve güvenilir hale getirebilirsiniz.

FIT Solutions (Foriba) hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için https://www.ofispaneli.com/fit-solutions/ adresini;
E-Fatura anlaşması hakkında detayları okumak için https://www.ofispaneli.com/e-fatura/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hemen başvuru yapmak için www.ofispaneli.com/basvur adresi üzerinden teklif isteyebilir veya 0212 272 37 37 numaralı telefondan danışmanlarımıza ulaşarak detaylı bilgi ve teklif alabilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA