Planlı ve Organize Çalışmanızı Sağlayacak 6 Uygulama

planlı

Kısıtlı zaman içinde yapılacak çok sayıda iş için organize olup planlı çalışmak bir çok şirketin hedeflerinden biridir. Hedefinizi gerçekleştirebilmek, verimli çalışmak, iş takibi yapabilmek ve zaman tasarrufu sağlamak için kullanabileceğiniz 6 program:

1. Trello

Online yapılacaklar listesi ve organizasyon programı olan Trello, kolay ve anlaşılır kullanımı ile proje yönetimi programı arayanlar için oldukça uygun. Bir sürü özelliğinin yanında, ana sayfasında listeler yaratıp her bir liste için de kartlar ekleyebiliyorsunuz. Her kartta; görevin ne olduğu, kimlerin sorumlu olduğu, bugüne kadar neler yapıldığını ve belirlenen son tarihi görüp düzenleyebilirsiniz. Ayrıca her kartı renklendirip öncelik sırası oluşturabilirsiniz.

Bunun yanında, iş arkadaşlarınızın tümü diğer projeleri takip edebilir. Böylece ekip arasındaki işbirliği ve transparanlık artmış olur.

Trello ücretsiz bir uygulama olup ekstra ücret ile daha fazla depolama alanı gibi ek özellikler sunuyor.

Herşeyin bu kadar kolay olduğu Trello’da görevleri takım içinde paylaştırırken tek yapmanız gereken şey ise sürükle-bırak.

trello

2. Buffer

Sosyal medya son yıllarda marka bilinirliği ve potansiyel müşterilere ulaşmak için en etkili yöntemlerden biri haline geldi. Fakat halen çok zaman harcanan ve diğer projelere göre değersiz görülen bir araç olarak görünüyor.

Buffer; Facebook, Twitter gibi popüler sosyal medya platformlarında yapacağınız paylaşımları otomatize etmenizi sağlayan, sosyal etkileşiminizi arttırırken size zaman kazandıran uygulamadır.

Buffer kullanıcıları haftada 10 gönderiye kadar ücretsiz otomasyon yapabiliyor. Bu gönderiler link, fotoğraf, infografik ile istediğiniz gibi şekillendirilebiliyor. Böylece potansiyel takipçileriniz ile daha iyi etkileşime girebiliyorsunuz.

buffer

3. Evernote

Sürekli not alıp, aldığınız notların nerede olduğunu unutuyorsanız Evernote’a çok teşekkür edeceksiniz. Evetnote, tüm önemli notlarınızın, fikirlerinizin tek bir merkezde toplanmasını amaçlayan bir uygulama. Evernote web eklentisi sayesinde internette karşılaştığınız makaleleri kolayca kaydedebilir, düzenleyebilir ve geri döndüğünüzde aynı yerde bulabilirsiniz.

Bulut tabanlı bir platform olan Evernote, tüm notlarınızı tek bir yerde tutarak istediğiniz an, istediğiniz yerden onlara ulaşabilmenizi sağlıyor.

Evernote ücretsiz olup, başka insanlarla işbirliği yapmak veya başkalarını yönetmek isterseniz size Premium veya Business hesaplarını da sunuyor.

evernote

4. Freedom

Freedom size internet dünyasından uzaklaşma imkanı veren bir uygulama. Eğer dikkati kolayca dağılabilen biriyseniz ve internet veya e-ticarete bağlı bir işiniz yoksa sizi 8 saate kadar internet dünyasından koparıyor. Böylece işe başlama ve bitiş noktaları arasında işinize odaklanmış olma ihtimalinizi arttırıyor.

freedom

5. Toggl

Günlük işlerinize gerçekten ne kadar zaman ayırdığınızı hiç merak ettiniz mi ? Cevabınız evet ise Toggl’ı denemeniz gerek. Ücretsiz zaman takibi uygulaması olan Toggl işin boyutuna bakmadan her türlü görev için zaman takibi yapabiliyor. Sadece yapacak olduğunuz işe bir isim verin ve zamanı başlatın. Daha iyisi, takip etmiş olduğunuz tüm işler hesabınıza kaydediliyor ve siz de bunları inceleyip gerçekten ne kadar zaman harcadığınızı inceleyebiliyorsunuz.

toggl

6. Slack

Slack, ekibiniz ile bilgi ve iş paylaşımı yapabileceğiniz bir servistir. “Daha az meşgul ol” sloganı ile yola çıkan Slack günümüzde en fazla kullanılan takım içi iletişim uygulamalarından biri. Slack’de açacağınız kanallar ile belirli konu başlıklarında tüm ekibin fikirlerini paylaşmasını, yapılan işleri görmesini ve süreçlere hakim olmasını sağlarsınız. Özel kanallar açarak daha hassas konuları sadece davet ettiğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz. Ve direkt mesajlar ile ekibinizdeki herkesle özel konuşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca tüm kanallarda ve özel konuşmalarda dosya paylaşımı da yapabilir, paylaşılan dosyaları aratıp bulabilirsiniz.

slack

Yorum Yap

E-posta adresiniz 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA

OfisPaneli ile tüm hizmetlere en avantajlı koşullarla erişin,
boşa harcadığınız para ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanın.
ÜCRETSİZ TEKLİF AL

Şirket giderlerinizi düşürecek tasarruf ipuçlarından haberdar olun.

CAPTCHA